X
Išči
EN
15. 2. 2023
Nazaj Naprej

Glasovanje za naj strokovni članek leta 2022 v Slovenskem čebelarju

7sgk4o-Kolaz-SC-2022_F.jpg

Tekom leta 2022 je bila mesečna rubrika "Čebelarjeva opravila" v reviji Slovenski čebelar (cel letnik je že na spletu, na povezavi spodaj) posvečena urbanočebelarskemu vidiku - uredništvu revije in še posebej nekdanjemu glavnemu uredniku Marku Borku se lepo zahvaljujemo za povabilo k sodelovanju!

Dva mesečna prispevka urbanega čebelarja Gorazda Trušnovca pa sta se znašla tudi med najbolje ocenjenimi avtorskimi prispevki leta. Če so vam bili ti članki zanimivi, lahko do konca februarja 2023 oddate glas zanje v končnem natečaju za najboljši strokovni prispevek leta po izbiri bralcev. Glasovalni seznam je sestavljen iz člankov, ki so na vmesnih glasovanjih prejeli največ glasov bralcev.

>>> ODDAJ GLAS

Natečaj predvideva izbor najboljšega strokovnega članka slovenskega avtorja v objavljenega v Slovenskem čebelarju v letu 2022. Strokovni članek je lahko iz katerega koli področja, ki se navezuje na čebelarstvo v ožjem ali širšem smislu. V poštev so prišli članki, ki niso izrecen prevod ali priredba člankov drugih avtorjev.
Najboljši strokovni članek po izboru bralstva bo postal članek, ki bo v spletni anketi prejel največ glasov. Razglasitev zmagovalcev se bo predvidoma zgodila na ApiSloveniji 2023 s podelitvijo priznanj.
Glasovanje preko spletne ankete poteka do 28. 2. 2023 > TUKAJ.

Če številk Slovenskega čebelarja 2022 nimate v fizični obliki, lahko pretekle letnike prebirate na spletni strani ČZSali v Digitalni knjižnici Slovenije.

Vir in povezava: ČZS