X
Išči
EN

Ponudba za podjetja in posameznike

Namestitev čebeljih panjev na vaš objekt

Če je vaše podjetje/ustanova/tovarna locirana v mestu in imate primeren objekt, teraso ali dostop do pohodne strehe oziroma pripadajočega zemljišče ali vrta, vam lahko društvo Urbani čebelar omogoči lasten medeni pridelek.

Po srečanju in strokovnem ogledu na vaši lokaciji namestimo panje, skozi celo sezono ustrezno oskrbujemo čebele (s predvideno frekvenco obiskov trikrat mesečno od pomladi do jeseni) in po koncu pašne sezone točimo med. Individualen dogovor določa način uporabe medenega pridelka in izdelkov iz medu ter nadaljnjega na vaše podjetje vezanega znamčenja in promocije.

Urejanje okolice

Ali urejate oziroma razmišljate o ureditvi okolice vašega objekta oziroma zemljišča?

Sodelujemo z uveljavljenimi strokovnjaki s področja arhitekture in krajinske arhitekture, tako da vam lahko pomagamo v vseh fazah urejanja, od načrtovanja do izvedbe, pri čemer lahko – po dogovoru – v samo ureditev vključimo tudi zasaditev medovitih dreves, trajnic in drugih rastlin.

Predavanja in delavnice

V sodelovanju z referenčnimi partnerji s posameznih področij organiziramo in izvajamo predavanja in delavnice, ki se navezujejo na urbano čebelarstvo, urejanje okolja, samopreskrbo, permakulturo … Posamezne programe lahko oblikujemo oziroma prilagodimo glede na izražen interes in potrebe.

Obstaja tudi možnost delavnic z urbanimi čebelami ter čebelarskega team-buildinga za vašo ekipo.

Sponzorstvo in donacije

Če želite prispevati k biotski raznovrstnosti v svojem mestu in k ohranjanju avtohtone pasme kranjske sivke ter življenjskega prostora čebel nasploh, vas vabimo, da namenite donacijo društvu Urbani čebelar! Donirana finančna sredstva bomo uporabili za vzdrževanje panjev in čebeljih družin v mestih po Sloveniji.

Naš IBAN: SI56 6100 0000 7591 276, Delavska hranilnica

Pripis: donacija (koda namena: OTHR)

Odprti smo tudi za dogovore glede različnih oblik sponzoriranja (npr. zasajanja in razmnoževanja medovitih dreves in trajnic).